Grasrotandelen

Eidskog Birøkterlag er nå tilknyttet Grasrotandelen fra Norsk Tipping.

Hvis du spiller på spill hos Norsk Tipping og har valgt å tilknytte deg Eidskog Birøkterlag som din Grasrotmottaker så går 7% av spillinnsatsen til oss! Dette er ikke en ekstra avgift som du betaler, men i stedet for at Norsk Tipping fordeler pengene som du spiller for dit de vil så er du med på å bestemme hvem som skal få dem. Dette er kjærkomne penger for Eidskog Birøkterlag, så vi håper at som mange som mulig vil registrere oss som Grasrotmottaker. Spre gjerne budskapet til andre du kjenner også,- du må ikke drive med birøkt for å støtte oss!!

Hvordan gjør du dette?

Gå inn på: norsk-tipping.no/Grasrotandelen

Søk opp Eidskog Birøkterlag og trykk på «Tilknytt». Følg deretter instruksen for å identifisere deg som spiller hos Norsk Tipping.

Veldig kjapt og enkelt!